Hvordan linker jeg til en anden side på sitet?

1. Du går til “Sider”
  2. Find den side du gerne vil linke til og tryk rediger ved denne
  3. Inde på denne side kan du øverst under Side titel se hvad siden hedder (f.eks. hvis siden hedder minhjemmeside.awork.biz/side2/, hedder siden “side2”).
  4. Noter navnet og vend tilbage til oversigten over alle dine sider
  5. Klik på den respektive side
  6. Find det element som linket skal indgå i (f.eks. hvis du skal have en knap i en slider til at linke til en anden side på dit site, klikker du på burgermenuen ud for slideren. Herefter vælger du det slide inde i slideren som indeholder knappen og trykker på burgermenuen for denne)
  7. Led nu efter et felt der hedder “Knap URL”
  8. Da du skal linke til en side på samme site kan du skrive navnet på siden du vil linke til med skråstreger på hver side (f.eks. /side2/)
  9. Tryk “gem” og herefter “gem og afslut”
  10. Tryk “opdater” i højre side af skærmen og du har nu oprettet et link!
  • 16-Jan-2018
  • 198 Views