Hvilken betalinsgateway skal jeg vælge til at tage imod betalinger?

Stripe ePay Paypal
Oprettelsesgebyr Nej Afhænger af pakkevalg Nej
Månedlig omkostnig Nej Fra kr. 99 Nej
Transaktionsgebyr Ja Ja Omsætningsafhængigt.

Dog max. kr. 2,60 + 3,4% pr. salg

Danske kort 1.4% + 1.80 kr 1.45% + 0,25 kr
 Udenlandkse klort 2.9% + 1.80 kr 2,75% + 0,25 kr
Mobilepay Nej Ja Nej
Krav om SSL Ja Nej Nej
Dankort Nej Ja Nej
Vias/dankort Ja Ja Ja
Visa Ja Ja Ja
Vias Electron Nej Ja Ja
Mastercard Ja Ja Ja
Amex Nej Ja Ja
Diners Nej Ja Ja
Maestro Nej Ja Ja
Forbrugsforeningen Nej Ja Nej
Indløser inkluderet Ja Nej Ja
Anbefales til Virksomheder med lille salgsvolume Virksomheder med stor salgsvolume Virksomheder med lille salgsvolume
Fordele Intet oprettelsesgebyr Kan tage ‘rene’ dankort gennem NETS Intet oprettelsesgebyr
Intet månedligt gebyr Billige transaktionsomkostninger Intet månedligt gebyr
Intuitiv og let ansøgningsproces Mest udbredte betalingsform Hurtig oprettelse
Gratis tilbageførsel af penge Mulighed for at tilknytte MobilePay
Integreret betalingsform
Ulemper Kan ikke modtage ‘rene’ dankort Faste omkostninger til betalingsgateway Kan ikke modtage ‘rene’ dankort
Høje transaktionsgebyrer Tung registrerings proces Kræver oprettelse af profil for kunde
Krav om SSL Kan være uoverskuelig mht. valg af indløser Høje transaktionsomkostninger
Gebyr ved udenlandske betalinger
  • 16-Jan-2018
  • 103 Views