Opret email konto i Apple Mail

Disse instruktion er lavet udfra Apple Mail 8.2. Så vi kan ikke garentere at de virker med senere eller tidligere versioner.

For at sætte Apple mail begynd med følgende:

1. Åbn Apple Mail og vælg "Add Other Mail Account" "Tilføj anden email konto".

Apple_mail_2

2. Angiv dit fulde navn, din e-mail-adresse og din adgangskode, og klik på Opret.

Når du bliver bedt om at konfigurere kontoen manuelt, skal du klikke på Næste.

Apple_mail_3

IMAP | Indgående post

Angiv følgende:Klik på Næste. Når du bliver bedt om yderligere oplysninger, skal du klikke på Næste igen.

Konto type. Vælg IMAP hvis du vil beholde kopier af modtagne e-mail-meddelelser i skyen og derved kan se og skrive emails på alle dine enheder.
Mail Server: Skriv dit domænenavn, fx "minvirksomhed.dk".
Username(Brugernavn):Din e-mail adresse, fx"jensjensen@minvirksomhed.dk".
Password(Adgangskode): Din adgangskode.

Apple_mail_4

Angiv følgende:Klik Næste.
Port. Sæt den til "Auto" eller "143"
SSL. Skal være markeret (hakket af)
Authentication(Godkendelse). Vælg Password(Adgangskode)

Apple_mail_5

SMTP Server. Udgådense post

SMTP Server:Angiv dit domænenavn, fx "minvirksomhed.dk"
User Name(Brugernavn): Din email adresse fx" jensjensen@minvirksomhed.dk
Password(adgangskode): Angiv din adgangskode.

Klik på Næste. Når du bliver bedt om yderligere oplysninger, skal du klikke på Næste igen.

Apple_mail_6

Port: Auto eller angiv "587"
SSL: Skal være markeret (hakket af)
Authentication(Godkendelse): Vælg Password(Adgangskode)

Tillykke din mail er nu oprettet.

• 10-Jan-2018
  • 358 Views