Hvad er mulighederne for mersalg i min webshop?

I AWORK er det særdeles vigtigt, at funktionaliteterne og brugeradfærden er i højeste kvalitet.

Derfor har vi allerede inkluderet nogle mersalgsmoduler i webshops-løsningerne.

Disse moduler gør det muligt for dig at modtage ordrer og sende produkter.

Hos AWORK har du hele tiden mulighed for at udvikle og optimere din webshop. Vi tilbyder både moduler inden for salg, markedsføring, økonomi, SEO, kundehåndtering m.m.

Ønsker du at få udviklet eller optimeret din webshop, kan du kontakte os her:

Telefon: 88 37 47 88
E-mail: smb@awork.dk

• 16-Jan-2018
  • 138 Views