Opsætning til Microsoft Office Outlook 2010

1. Åbn programmet, tryk på Oplysninger og derefter Kontoindstillinger. Her skal du vælge den øverste, hvor der står Kontoindstillinger... Tilføj og fjern konti, eller rediger eksisterende forbindelsesindstillinger

outlook

Tryk på Oplysninger og så kontoindstillinger

2. Under fanen E-mail skal du trykke på Ny

outlook2

3. Markér prikken ud for Konfigurer serverindstillinger eller yderligere servertyper manuelt. Tryk så Næste nede til højre

outlook3

Vælg Internet-e-mail og tryk næste

Outlook4

5. I dette vindue skal du udfylde felterne ved at skrive følgende:

Dit navn: Skriv dit eget navn
E-mailadresse: (fx. jensjensen@minvirksomhed.dk)

Kontotype: vælg IMAP
Server til indgående post: imap.awork.dk
Server til udgående post (SMTP): smtp.awork.dk

Brugernavn:

Skriv det brugernavn, du gerne vil bruge til at logge ind. Du kan fx. skrive din e-mailadresse
Adgangskode: Skriv den adgangskode, som du har fra AWORK.

Sæt et flueben ved Husk adgangskode

Tryk så på Næste nede i højre hjørne

Vælg fanen Server til udgående post.

Sæt et flueben ud for Serveren til udgående post (SMTP) kræver godkendelse
Markér prikken ud for Brug samme indstillinger som på serveren til indgående post

Tryk på OK

Under fanen Server til udgående, sæt flueben ved kræver godkendelse og tryk

OK

Vælg fanen Avanceret. Herunder skal du skrive følgende:

Server til indgående post (IMAP): 143
Sæt et flueben ved Denne server kræver en krypteret forbindelse (SSL)
Server til udgående post (SMTP): 587
Vælg TLS (STARTTLS) ud for Brug følgende type krypteret forbindelse

HUSK at skriv "INBOX" i Roodmappe feltet

Tryk på Udfør

Din Outlook mail er nu oprettet - God fornøjelse.