Opsætning af Microsoft Outlook 2016

Følg denne guide for at sætte din mailkonto op med IMAP i Outlook 2016.

Trin 1: Åbn Outlook og klik på Filer

Åbn Outlook på din computer og klik på Filer i øverste venstre hjørne.

Open Outlook and click File in the top right corner

Trin 2 - Klik på Tilføj konto

Klik på Tilføj Konto for at begynde opsætning.

Click Add Account to start the setup procedure

Trin 3 - Indtast din e-mailadresse

Indtast den e-mailadresse som du vil tilføje og klik på Forbind.

F.eks: minvirksomhed@domæne.dk

Trin 4 - Tilslut din konto

Outlook vil automatisk finde de rigtige serverindstillinger, klik på Tilslut for at fortsætte.

Hvis ikke så indtaster du følgende:
Incoming mail: imap.awork.dk

Outgoing mail: smtp.awork.dk

Trin 5 - Indtast din adgangskode.

Indtast din adgangskode, det er den adgangskode, du også bruger til webmail. Klik på OK for at fortsætte.

Trin 6 - Luk automatisk opsætning

Klik på OK for at afslutte opsætningen.

Click Ok to complete setup

Trin 7 - Klik på Filer igen

Din mailadresse er nu sat op, men du skal tilføje endnu en indstilling for at sikre, at alle e-mails bliver leveret til de korrekte mapper.

Klik på Filer igen.

Trin 8 - Klik på Kontoindstillinger

Klik på Kontoindstillinger.

Click Account settings

Trin 9 - Klik på Skift

Indtast den konto du lige har installeret og klik på Skift i menuen lige over den.

Select the email account you just set up and click Change in the menu above it

Trin 10 - Klik på Flere Indstillinger...

Klik på Flere Indstillinger... nederst til højre.

Trin 11 - Indstil rodmappestien

1. Klik på fanen Avanceret.
  2. Indtast INBOX med store bogstaver i feltet Sti til rodmappe.
  3. Klik på OK for at gemme dine indstillinger.

Click the Advanced tab and type in INBOX as the root folder path

Trin 12 - Test dine kontoindstillinger

Klik på Næste for at fortsætte.
Outlook vil nu teste dine kontoindstillinger ved at prøve at sende en testmail. Klik på Luk, når testene er færdige.

Click Next to test your account settings and then close

Trin 13 - Du er klar!

Klik på Afslut for at gå til din indbakke. Du vil nu se, at alle mapperne er på samme niveau som din indbakke.

• 31-Jan-2018
  • 179 Views