AWORK BIZ Design og Avancerede Modul Indstillinger

Design Indstillinger & Avancerede Modul indstillinger

Du kan tilpasse alle moduler ved at bruge avanceret design indstillinger.

Når du redigerer et modul, en række eller en sektion, vil du se tre faner i indstillingerne poppe op: Indhold, Design og Avanceret. Alt hvad du behøver for at oprette et flot  Awork biz tema og derigennem drage fordel af hvert modul, findes i fanen indhold. Men hvis du vil have endnu mere kontrol over modulets udseende, så kan du gå til fanen design. Hvis du er en udvikler, og du vil bruge dit eget CSS i stedet for at bruge designkontrollen i fanen design, kan du klikke på fanen avanceret. Når det er blevet kombineret, er der intet der ikke kan tilpasses.

Design Indstillinger

Design indstillingerne varierer fra modul til modul. For hvert modul har vi tilføjet alle de mulige design indstillinger, som du kan finde under fanen design. På grund af de mange muligheder af design indstillinger for bestemte moduler, har vi adskilt dem i markerede kategorier under design indstillinger. Der er ligeledes en søgeboks, som gør det muligt at finde et specifikt design.

For at finde og bruge design indstillingerne, skal du blot redigere et eksisterende modul, række eller sektion (eller oprette en ny) for at åbne indstillingerne. Derefter klik på fanen design, så kan du se dine design muligheder.

Fra dette faneblad kan du gøre næsten alt. Indstillingerne varierer afhængigt af den type modul du har valgt at redigere. Du vil typisk kunne finde muligheder for at justere typografi (f.eks. Tekststørrelse, afstand, linjens højde osv.), mellemrums justeringer (f.eks. Padding og margenværdi), farvevalg (f.eks. Tekstfarve, belægningsfarve, baggrundsfarver) samt en række andre unikke indstillinger for visse elementer. Udnyt disse design muligheder og du kan skabe noget unikt.

Avanceret indstillinger

Under fanen design er der skabt så mange muligheder, at du kan gøre næsten alt, hvad der kan gøres med CSS (uden at røre ved en kode). Hvis du er en udvikler, vil du formentlig foretrække at skrive dine egne koder i stedet for at bruge vores brugerdefinerede design kontroller. I dette tilfælde kan du bruge fanen avanceret, som kan findes lige ved siden af fanen design i pop-up vinduet.

I denne fane kan du tilføje et brugerdefineret CSS ID eller CSS klasse for at målrette og anvende dit eget CSS child theme style.css-fil.

Hvis du vil undgå besværet med at oprette Child theme, kan du nemt målrette CSS til individuelle moduler på individuelle sider ved at bruge indstillingerne i rullemenuen under manual CSS. Her har vi fjernet alle struktur elementerne i modulet og givet dig tekstfelter, hvor du kan skrive dit eget CSS. Ved hjælp af dette panel kan du anvende CSS til enkelte dele af modulet. Du kan f.eks. Anvende tilpasset CSS, direkte til et ikon eller ved at oprette dit eget: lige fra web byggeren.

Til sidst i rullemenuen kan du vælge synligheden af dit modul på telefoner, tablets og computere.

• 06-Feb-2018
  • 144 Views