AWORK BIZ Tastaturgenveje

AWORK BIZ tastaturgenveje

AWORK BIZ tastaturgenveje sparer dig tid. Gør noget ved bare et par tastetryk!

Brug web byggeren til tastaturgenveje

Web byggeren har en lang række nyttige tastaturgenveje. Når du har mester de mange genveje, vil det spare dig for en masse tid. Handlinger der normalt vil tage dig 2,3 eller 4 klik, kan ofte udføres med færre. Web byggeren har tastaturgenveje til næsten alt.

Brug genveje når du designer

Web byggeren har et væld af mange nyttige tastaturgenveje, men det kan være svært at huske dem alle. Derfor er der oprettet web bygger guide som indeholder en komplet liste over tilgængelige tastaturgenveje. For at få adgang til web bygger guiden, skal du trykke på "?" -tasten, i mens du designer din hjemmeside i visuel byggeren.

Visuelle bygger tastaturgenveje

Følgende tastaturgenveje er tilgængelige, når visuelle bygger er aktiv

Sidegenveje

Indlejrede værktøjsgenveje

Modulgenveje

Modale genveje

• 06-Feb-2018
  • 184 Views