AWORK BIZ Biblioteket

Biblioteket

Biblioteket er det sted du kan gemme brugerdefineret moduler og designs, som du først skal bruge senere.

Hvad er Awork biz biblioteket?

Awork biz biblioteket er dit ultimative webdesign værktøjskasse. Her kan du gemme dine yndlingsdesigns, sektioner, rækker eller moduler til senere brug. Når du gemmer noget til dit awork biz bibliotek, kan du nemt få adgang til det fra modulvinduet, når du tilføjer et nyt design, modul, sektion eller række til siden.

Spar dig selv for mange “design timer” ved at oprette samlinger af dine favorit modulkombinationer. Har du brugt timer på at tilpasse indstillingerne i “Design” og “Avanceret” til et modul for at skabe et helt unikt udseende til din nye hjemmeside? Hvorfor så ikke gemme alle de brugerdefinerede moduler til dit bibliotek, så du kan bruge dem i fremtiden uden at skulle genskabe dem igen. Når du har oprettet din samling i biblioteket, vil du opdage, at det er lettere lave din egen hjemmeside. Faktisk behøver du aldrig at oprette et “Child theme” igen. Når du har udviklet et bibliotek med brugerdefinerede moduler, rækker og sektioner, kan du eksportere disse og importere dem, når du opretter nye hjemmesider. På den måde kan fremskynde din designproces.

Awork biz biblioteket er mere end blot en samling af gemte designs. Hvert biblioteksfil kan gøres "Global". Globale moduler synkroniseret, uanset hvor de er placeret. Når et globalt modul ændres, opdateres det automatisk på alle de sider, du har tilføjet det til. På den måde bliver awork biz mere end blot en sidebygger, det bliver en hjemmeside bygger. For eksempel kan du oprette et globalt afsnit, der tilføjes til sidefoden på hver side på din hjemmeside. Opdater den globale sektion én gang og få hele din hjemmeside opdateret med det samme .Moduler i biblioteket kan også få deres indstillinger selektivt synkroniseret. Hvis du f.eks. Har tilpasset et modul ved hjælp af fanerne “Design” og “Avanceret”, kan du gemme modulet til biblioteket, mens du kun gemmer indstillingerne i disse to områder. Hvis dit modul er gjort “Global”, bliver dine “Design” og “Avancerede” indstillinger synkroniseret, men alt i fanen “Indhold” kan være anderledes på hver side, modulet bruges på.

Gem nye ting til dit bibliotek

Gem nye ting til dit bibliotek med web byggeren, når du svinger over et modul, en række eller en sektion i web byggeren, indeholder menulinjen en knap for at gemme en vare til biblioteket til senere brug. Klik blot på ikonet, giv din skabelon et navn og klik på "Gem til bibliotek".

Når det er tilføjet biblioteket, kan du til enhver tid få adgang til emnet via awork biz > web byggeren bibliotek-linket i dit awork biz kontrolpanel, og du kan føje det gemte emne til en ny side via fanen "Tilføj fra bibliotek", når du tilføjer en nyt modul, række eller sektion til din side.

Når du har klikket på "Gem og tilføj til bibliotek", bliver du bedt om at udfylde nogle oplysninger om dit nye biblioteksfil. Du kan give dit nye emne et navn for at huske det ved at vælge hvilke indstillinger du vil gemme, tilføje dit emne til en kategori samt gøre emnet til et "globalt bibliotek" element. Når du har udfyldt alle de nødvendige oplysninger, skal du klikke på "Gem" for at afslutte processen og tilføje dit nye emne til biblioteket.

Oprettelse og administration af elementer i biblioteket

Når du tilføjer et nyt element til dit bibliotek, kan dette element administreres og redigeres fra awork biz> web biblioteks-siden i dit awork biz kontrolpanel. Når du åbner denne side, får du en liste over alle dine biblioteksfiler. Du kan sortere din liste via kontrollerne øverst på siden, og du kan redigere nogle af dine biblioteksposter ved at klikke på linket "Rediger" ved siden af elementet i listen. Du kan også bygge nye elementer fra bunden inde fra Divi bibliotek. Når du har opbygget et nyt bibliotekspost, vil det være tilgængeligt i fanen "Tilføj fra bibliotek", mens du bruger web byggeren. For at oprette et nyt emne i biblioteket skal du klikke på knappen "Tilføj ny" øverst på skærmen, mens du er inde på awork biz> Divi biblioteks-siden i dit awork biz kontrolpanel.

Tilføj af biblioteksfiler til din side

Når et emne er blevet tilføjet til dit Divi-bibliotek, kan det hurtigt nås, når der opbygges nye sider. Når du tilføjer et nyt modul, række eller layout på din side, vil du se en "Tilføj fra bibliotek" -fanen. Hvis du klikker på denne fane, vises alle elementer i dit bibliotek. Klik på det emne, du gerne vil tilføje til din side.

• 06-Feb-2018
  • 119 Views